Tardes d'estiu al carrer

Del 25 de juny al 6 de setembre de 2019 se celebren Les Tardes d'Estiu al Carrer a l'espai públic de la ciutat de Vic, onze setmanes amb activitats i propostes esportives i de lleure gratuïtes per a tots els gustos i, especialment, pensades per a infants, joves i famílies. En total, hi ha programades prop de 40 activitats entre espectacles, tallers, jocs i esports.

Concretament, pel que fa a la part esportiva, aquest any s'aposta per una nova proposta de futbol i activitat física a les pistes de la ciutat de Vic durant les tardes de la mà de la Fundació Barça: Vic Futbolnet. Les inscripcions en línia es poden fer a partir del dimarts 11 de juny a través de la pàgina web www.viuelcarrer.cat o en persona al VicJove (Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 16h a 19h/Dimarts i dijous de 10h a 13h) i al CCVic El Montseny (De dilluns a divendres de les 17h a les 20h).

Pel que fa a les AAVV, veureu que aquest any hem incorporat un apartat a on hi ha les festes que es fan a la ciutat coincidint durant el mateix període de temps que Les Tardes d'Estiu al Carrer, a on hi ha les dates i la pàgina web a on trobar més informació.

Per a poder elaborar tota aquesta programació, s'ha comptat amb la participació de prop d'una quinzena d'entitats socials, educatives i culturals, juntament amb un ampli nombre de persones professionals de serveis de l'administració i algunes col·laboracions de persones voluntàries. Alhora, s'ha comptat amb la col·laboració i assessorament de diferents entitats de diversitat funcional de la ciutat per adaptar la major part de les activitats i garantir l'accessibilitat de tothom.

Les Tardes d'Estiu al Carrer s'han consolidat en el seu cinquè any consecutiu a la ciutat de Vic. Aquesta proposta de lleure s'emmarca dins del projecte Viu el Carrer!, promogut pel Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) i l'Ajuntament de Vic i té l'objectiu de fomentar la cohesió social i la convivència a l'espai públic.

Un militant anarquista, anomenat Ric-Ric, arriba a una petita, remota i oblidada vall pirinenca tot fugint de la policia. Allà coneixerà el cap dels contrabandistes, en Cassian, i la mestra de l’escola, la Mailís, una dona que no combrega amb la mentalitat conservadora dels habitants de la vall. Però tot canvia quan en Ric-Ric, accidentalment, desperta unes criatures extraordinàries, sobrehumanes, que alguns associen amb els menairons de les llegendes locals.

Participa i guanya entrades pel cinema, teatre o vals de descompte dels comerços del barri

Amb

de Remei

FUNGUS. El rei dels Pirineus
lo pare carbasser.jpg
images61.jpg

Coneix l'agenda cultural de la ciutat

Si tens un projecte, ens agradaira coneixe'l

Coneix les entitats i associacions del barri