LO PARE CARBASSER

LO PARE CARBASSER preten ser una secció d'articles d'opinió crítica sobre temes d'actualitat, i sense cap pericioditat establerta.

* L'AVV del remei no es fa responsable dels articles de "Lo pare carbasser", ni comparteix necessariament les seves opinions.

Març 2017

La resposta a per què s'ha donat el Premi Nobel de Literatura a Bob Dylan segueix sent difícil de trobar ... potser perquè estigui en el títol d'aquest article, o potser en la fotografia...

No hi ha vent favorable pel que no sap on va. (Properament)

L'oblit és una acció propiament ideologica, que té proposits especifics. La negació del passat, és condició indispensable per construir un futur desarrelat del que va succeïr.

Només el que obeeix manté a qui mana.

Un militant anarquista, anomenat Ric-Ric, arriba a una petita, remota i oblidada vall pirinenca tot fugint de la policia. Allà coneixerà el cap dels contrabandistes, en Cassian, i la mestra de l’escola, la Mailís, una dona que no combrega amb la mentalitat conservadora dels habitants de la vall. Però tot canvia quan en Ric-Ric, accidentalment, desperta unes criatures extraordinàries, sobrehumanes, que alguns associen amb els menairons de les llegendes locals.

Participa i guanya entrades pel cinema, teatre o vals de descompte dels comerços del barri

Amb

de Remei

FUNGUS. El rei dels Pirineus
lo pare carbasser.jpg
images61.jpg

Coneix l'agenda cultural de la ciutat

Si tens un projecte, ens agradaira coneixe'l

Coneix les entitats i associacions del barri